Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Kontakt

Hitta till min studio

Adressen är Riksdalersgatan 17, 414 81 Göteborg och det finns gratis parkering utanför och bakom huset.

Kontakta mig

Använd bokningsformulären för att boka fotografering. Om ni mot förmodan inte skulle få svar från mig så titta i er skräpkorg i mailen. Det har hänt att mina mail hamnar där. För övriga frågor maila mig på kontakt@mariaekblad.se.

Fotograf Maria Ekblad 34 Nyföddfotograf i Göteborg

Följ mig på andra ställen

Min facebooksida

På Facebook lägger upp erbjudanden, smygtittar från fotograferingar och annan information. Gilla sidan för att hänga med i de senaste uppdateringarna. ♡

Instagram

På instagram heter jag FotografMariaEkblad, följ mig gärna där och säg hej i kommentarerna. På min instagram story får ni se snaps från min vardag och se live behind the scenes-klipp från fotograferingarna.

Min youtubekanal

Jag har precis börjat göra videoklipp och videobloggar med behind the scenes, tips och tankar. Kolla gärna in kanalen! :)

Fotopodden

För er som är fotointresserade har jag en podcast där jag intervjuar spännande fotografer om deras arbete, tankar och erfarenheter av detta härliga yrke! Gå in och lyssna på hemsidan eller i er podcastapp. :D

Menu