Fotokurs för mammor i Göteborg

De första åren med barn går så otroligt fort och jag kan lova att ni kommer vilja se tillbaka på dem. Har du också en kamera som ligger hemma och skräpar och fina ögonblick som du vill fånga under ditt barns uppväxt? Då är denna fotokursen perfekt för dig!

Tillsammans så träffas vi fem mammor och bebisar i min studio. Du kommer att få med dig underbara bilder hem på din bebis, lära dig mer om din kamera och foto, bli inspirerad och ha en superkul dag. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan är välkommen oavsett nivå som du fotograferar på. Jag anpassar undervisningen efter dina behov och du kommer få med dig kunskap hem som du kan fortsätta och utveckla, oavsett om det blir vardagsbilder med iPhonen eller om du och kameran blir kära i varandra.

Deltagare

Fotokursen passar alla mammor som är småbarnsföräldrar och har ett fotointresse. Alla åldrar är härliga att fotografera men jag rekommenderar att ert barn är mellan 4 månader och 2 år för detta kurstillfälle.

Plats och tillfälle

Kursen kommer att hållas söndagen den 11 mars 2018 i min studio på Riksdalersgatan 17 i Göteborg. Kursen håller på mellan 11.00 och 15.00 och mycket fika ingår! Vi börjar kursen med teori och efter fika och paus gör vi vi fotograferingarna. Ni kan välja om ert barn kommer med från början eller om barnet kommer till studion lagom till fotograferingsdelen beroende på vad som passar med din bebis sovtider.

Rekvisita

Min studio är fyllt med ljuvlig rekvisita i pastellfärger som vi kommer att använda under fotograferingen (om ni inte själva har kläder eller rekvisita som ni vill ta med).Jag har allt från mjuka fluffiga ullfiltar att ligga och gosa på, skålar att sitta i och fina träleksaker som man kan ha med på bild. Jag har även små byxor, klänningar och stickade mössor till bebisar.

Kameror och inställningar

Under kursen tar du med din egen kamera. Om du inte har någon kamera kan man ändå gå kursen och låna utrustning av mig vid kurstillfället. Vi kommer att gå igenom grundläggande inställningar för fotografering (bländare, ISO, slutartid, vitbalans och även vinklar och ljus). Vi kommer även att prata om olika bra fotoplatser som är lätta för nybörjare att tillämpa, och jag kommer dela med mig av vanliga nybörjarmisstag och fotomissar som jag har gjort genom tiderna. Ni kommer även att få med er detta i en tryckt Guide till fotografering för nybörjare, för att kunna gå tillbaka och repetera och inspireras senare när ni behöver det.

Detta ingår i kursen:

Kurs i grunderna i fotografering
Fotografering i min studio med naturligt ljus och studioljus av din bebis
Användning av min rekvisita i studion
Din bästa bild från dagen laminerad och inramad i en vacker ram i 30 x 40 cm
Min Guide till att börja fotografera (där allt vi har pratat om under dagen finns nedskrivet och mycket mer tips och information)
Tillgång till en sluten facebookgrupp för mina mammor där vi kan diskutera bilderna mer, ge tips och råd och ni kan även hålla kontakten med fler föräldralediga i Göteborg med omnejd

2500 kronor

Jag vill boka fotokursen

Fyll i följande uppgifter för att göra en bokning. En faktura kommer att skickas till din mailadress och när den är betalad är din plats bokad. Nu finns det endast 1 plats kvar!

För och efternamn:

Din mailadress:

Ditt mobilnummer:

Din adress:

Hur gammal är din bebis:

Vilken kamera hur du? (Om du ej har en kamera, meddela mig detta så får du låna vid kurstillfället)

Hur mycket kan du om fotografering?

Inga förkunskaperNybörjareAvancerade kunskaper

Bokningen av fotokursen är en present

Namn på mamman som ska få fotokursen:

Menu