NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

bebisfotografering göteborg

Bebisfotografering i Göteborg » Maya

bebisfotografering göteborg

Bebisfotografering i Göteborg » Maya

Här kommer bilderna från en av alla härliga fotograferingar jag har haft i höst. Mayas föräldrar hade gått till en fotograf med hennes storasyster Selma för bebisbilder, så nu var det Mayas tur! 😍 Maya var sju månader på fotograferingen, för vi kom överens om att det var bäst att vänta tills hon kunde sitta själv utan stöd, för då kan man få in mer variation i bilderna. Många engelska och amerikanska fotografer kallar det för en ”sitter session”. Under fotgograferingen tog vid enskilda porträtt på Maya men även syskonbilder tillsammans med storasyster Selma. Vi passade på att ta med matchande klänningar som föräldrarna hade köpt själva, tyllkjol lånade från studion och även helt nakna lite mer klassiska bebisbilder.

Det var verkligen en rolig fotografering och både Selma och Maya var så mysiga att fotografera. Selma var så stolt över sin lillasyster, och hittade även lite rekvisita i studion som hon gärna ville ha med på bild. Om ni vill se resultatet från denna fotograferingen så finns det en film på den inramade tavlan jag har gjort med en av syskonbilderna sparat på en händelse på min Instagram story! Klicka er in på @fotografmariaekblad så ligger den bland händelserna. 😀

bebisfotografering göteborg bebisfotografering göteborg

bebisfotografering göteborg bebisfotografering göteborg bebisfotografering göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad