NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

nyföddfotografering alingsås inramad tavla
  photos.

Vill du lära dig mer om foto & företagande? Då har du hittat rätt!

På den här sidan har jag samlat alla mina resurser för fotografer och fotointresserade,

A few of my favourite things

Jag är affiliate till flera olika superbra tjänster och resurser för fotografer och fotointresserade. Det betyder att om du använder min länk så får du en rabatt eller något extra bra, och så får jag en liten provision på ditt köp. Så det är win win för det här är sådant jag använder hela tiden & verkligen rekommenderar.

Pixieset – onlinegalleri 

Sidan Pixieset.com är en superbra tjänst som jag har använt i nästan 10 år för att leverera bilder till mina kunder. Snyggt, smidigt och en så mycket bättre upplevelse för kunderna. Med min länk får du 250 extra mb lagring om du blir kund där. Du kommer inte ångra dig. 😍 Klicka här för att läsa mer! 

Become a brand photographer 

Jag har nyligen gått en otrolig kurs i produktfotografering, där jag har lärt mig allt om hur man ljussätter, hur man fotar knepiga glansiga produkter och hur man tar betalt mot företag. Amanda Campeneu som har kursen är verkligen så duktig och pedagogisk och jag rekommenderar den varmt till alla som vill börja med denna sortens fotograferingar. Om du går in på länken HÄR och använder koden MARIA så får du 10% rabatt!

canon r50 bra kamera nybörjare recension
  youtube.

På min youtubekanal hittar du allt från vloggar från min studio, behind the scenes från olika fotograferingar till instruktionsvideos om foto och redigering. Prenumerera gärna på kanalen om du hittar något du gillar! 

  Podcast.

Jag driver ju även en podcast som heter Fotopodden, som handlar om fotografers hemligheter, tips och erfarenheter. Den finns där alla poddar finns, men du kan även titta på den som en videopodd på youtube, eller lyssna på www.fotopodden.se