gravidfotografering Göteborg fotograf maria ekblad
  maria.

Er familjs fotograf

För mig är bilder så otroligt viktiga, och jag vill verkligen ge det till alla. Bilder är viktiga för de är minnen från fina stunder i livet. Bilder är viktiga för de visar hur ens familj var just där och då. Bilder är viktiga för att de blir en portal till personer som inte längre finns med oss. Det är det enda som stiger i värde ju längre tiden går, och därför vill jag så gärna dela med mig av det till andra.
fotograf Maria Ekblad gravidfotografering Göteborg
barnfotografering i alingsås
barnfotografering Alingsås fotograf Maria Ekblad
about me. 

Så är jag som fotograf

Många säger till mig att de hade mycket roligare på fotograferingen än de trodde innan, och det gör mig väldigt glad att höra. Jag är alltid väldigt social och mån om att mina kunder ska känna sig bevkäma framför kameran. Jag älskar barn och bebisar, och tillsammans med föräldrarna gör vi allt vi kan för att det ska vara en rolig stund i studion.
Jag får också ofta hör att jag verkar ha väldigt bra tålamod med barn, och det stämmer för jag tycker det är så kul att träffa alla små personligheter.

barnfotografering alingsås
  my journey.
2014

Jag började fotografera som bröllopsassistent

Jag fotade mitt första egna bröllop

2015

Jag började fotografera gravida & nyfödda

Jag skaffade min första fotostudio i Göteborg

maria ekblad nyföddfotograf i Göteborg

2016

Jag fotade massor med gravida & nyfödda

Sommaren var fullbokad med bröllo

2017

Jag började printa och rama in tavlor i min studio

Jag startade Fotopodden

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

2018

Jag började med bildvisning

Fotade min 100e nyfödda bebis

Jag gick ner i tid på mitt andra jobb

2019

Började fota mer och mer i studion

Gick ner ännu mer i tid på mitt jobb

Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering studio göteborg

2020

Toppenår trots pandemin

Började fotografera smash the cake & utvecklade studion

2021

Blev äntligen gravid!

Fotograferade massor i studion med både nya &

återkommande kunder

fotograf maria ekblad nyföddfotografering göteborg

2022

Blev mamma ❤️

Flyttade familjen & studion till Alingsås och trivs otroligt bra

2023

Började jobba heltid efter föräldraledigheten

Är i Final i SM i Fotografi i kategorierna Gravid & Grupp

Följ mig på andra ställen

På instagram och facebook heter jag FotografMariaEkblad och du får gärna gå in och följa för att se mer av mina bilder, och behind the scenes från mitt jobb i studion.

Min youtubekanal

På Youtube delar jag med mig av ännu mer videos från mitt liv som fotograf, behind the scenes från fotograferingar och även fototips, nyheter inom kameravärlden och mycket mer. Även där heter jag FotografMariaEkblad och du får mer än gärna gå in och titta på mina videos.

Fotopodden 

I min podcast Fotopodden intervjuar jag olika fotografer, videografer och andra som jobbar med sin kamera om deras bilder och arbete. Finns att lyssna på där alla poddar finns och även som videopodd på youtube!

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad