barnfotografering alingsås studio halvårsfotografering fotograf Maria Ekblad
   diary.

Gulliga Arvid på halvårsfotografering i studion

barnfotografering alingsås studio halvårsfotografering fotograf Maria Ekblad

Gulliga Arvid på halvårsfotografering i studion

Håll i dig, för här kommer ett GÄNG med urgulliga favoriter från Arvids halvårsfotografering i studion. Arvid var 8 månader, vilket är en perfekt fotoålder. Arvids mamma är en av av alla mina nya kunder från Alingsås som har börjat hitta till studion, vilket är superkul!

Som ni ser så är det en väldigt härlig ålder för att barnen är fortfarande gosiga små bebisar, MEN är ofta på väldigt bra humör och fyrar av underbara leenden till fotografen, och då får man sådana här bilder.

Vi fotograferade på min ljusgröna bakgrund i studion, jag tycker den är så fin. Perfekt för de som inte vill ha ljusblått eller lilarosa, men ändå någon färg på några bilder och passar så bra i olika barnrum. Både de gröna och vita hängselbyxorna är del av studions lånegarderob och finns till utlåning på alla barnfotograferingar.

barnfotografering alingsås; barnfotografering Borås; barnfotogafering göteborg; studio halvårsfotografering fotograf Maria Ekblad
barnfotogafering göteborg; barnfotogafering Borås; barnfotogarfering alingsås; fotograf Maria Ekblad studio
barnfotografering alingsås göteborg Borås bebisfoto halvårsbilder fotograf maria ekblad
barnfotografering arvid bebisfotografering studio göteborg Borås Alingsås
barnfotogafering alingsås göteborg Borås

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås