barnfotografering göteborg alingsås minisessions julfotografering
   diary.

Minisessions med julfotografering

barnfotografering göteborg alingsås minisessions julfotografering

Minisessions med julfotografering

Alltså wihu vad kul det är med julfotografering! Idag höll jag första dagen med minisessions och det var så roligt träffa både nya och gamla kunder här i studion. En av mina kunder är återkommande och jag har fotat hennes barn sedan de var nyfödda. Varje gång vi ses blir jag förundrad över hur fort de växer och vad tiden går!

Årets set up är en stor krans med julkulor i. Det blir jättefint både på enskilda barnporträtt men även större familjebilder. Och man kan göra både sittande och stående bilder. Så jag är verkligen supernöjd.

Jag har ju haft en gran i studion tidigare men det här ramade in på ett väldigt fint sätt. Nästa gång är det den 5e november som jag har minifotograferingar och där finns fortfarande några lediga tider. Så vill du ha en tid, passa på att maila mig på kontakt@mariaekblad.se

Fotograferingen kostar 950 kronor, det ingår 2 högupplösta digitala bilder och syskon och familjebilder är varmt välkomna.

barnfotografering-julfotografering-fotografmariaekblad alingsås göteborg 2023

Här ser ni lilla Sigri, som var så duktig på fotograferingen! Det blev jättemånga fina tillsammans med hans bror som mamma och pappa kan välja mellan.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås