NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Årets första bröllop

Årets första bröllop

Imorse vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Jag tassade upp och blev så glad när det såg ut såhär utanför vårt fönster. Jag vet att jag kanske tjatar, men jag mår så himla bra av vårljuset. Anledningen till att jag inte kunde sova längre idag är att jag är exalterad för idag ska jag fotografera årets första bröllop! Jag ser fram emot det så himla mycket och har gjort sedan Emma mailade mig första gången. Det är verkligen ett superhärligt par, glada och varma personer, och en av dem är socionom (precis som jag) så då får jag chans att dra massor med dåliga socionomskämt, haha! Vi kommer att fotografera på ett väldigt vackert ställe och jag har verkligen höga förväntningar på dagen. Som extra plus har jag också med mig en av mina bästa vänner som assistent idag. :D

Jag kommer att göra ett stort blogginlägg om detta senare. Jag älskar när mina kunder låter mig lägga upp bilderna på internet, dels för jag är stolt och vill visa vad jag gö,r men också för att det är så roligt att dela det med er som hänger här inne! Hoppas ni får en fin lördag, nu ska jag dubbelkolla att jag har allt i kameraväskan. :)

FotografMariaEkblad Nyföddfotograf i Göteborg

4 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad