NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Kärlek på Santorini

Kärlek på Santorini

Alltså, jag vet knappt var jag ska börja. Första dagen här på Santorini har varit så himla rolig och intressant. Huvudet känns sprängfullt med allt jag lär mig. Och titta vilket vackert brudpar, vilken underbar miljö och vilket sjukt fint ljus! Internet fungerar väldigt dåligt här, så kommer blogga mer när jag är hemma. Men jag är så glad att jag åkte hit på den här utbildningen och jag ser så mycket fram emot imorgon. Vi hörs sen när jag har ordentligt wifi!

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

Titta, så fint så jag knappt tror det är sant…

6 svar

  1. Åhh vad avundsjuk jag är! Har nämligen själv sneglat på hennes utbildningar. Du måste berätta mer, vad får ni gör där borta? Jag vill veta allt :D

  2. ALLTSÅ!!! Vilket fantastiskt ljus, vilken plats, vilken magisk bild!! Santorini är en av de få öar som jag inte har varit på (okej finns jävligt många öar men jag har besökt en om året i princip från åldern 4-20 år så det blir ju en del!), blir inte mindre sugen på att åka dit av det här! Den här bilden och den från inlägget ovan kan vara de bästa bilder jag sett hos dig!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad