diary.

1 april

1 april

Alltså tjipp, så var det APRIL! Nu är det verkligen dags för vår med bara gator, pollenallergi, sneakers och tunnare jacka. Jag älskar verkligen ljuset och blir så glad för att allt är påväg.

Idag har jag haft poddinspelning på morgonen, jag driver ju Fotopodden där jag intervjuar fotografer om deras arbete och pratar foto och business. Sedan så har jag jobbat i studion med bildvisning och gjort tavlor. Jag fick åka till Postnords utlämningscentral i centrum för av någon anledning så struntar de helt i att försöka leverera vissa paket till mig. Jag och min sambo har ju jobbat hemma massor det senaste året, så minst 10 gånger har jag fått ett mail om att ”vi har försökt leverera till dig men du var inte hemma och kunde inte ta emot det” trots att vi båda varit hemma hela dagen. Hursomhelst, baksidor till konstplattor är äntligen här och nu ska det printas.

Jag har haft så mycket fotograferingar i mars och april ser också ut att bli en väldigt bokad månad, så det är superkul. Jag kommer faktiskt ha en bildvisning imorgon och en nyföddfotografering, men sedan ska jag passa på att ha påskledigt till tisdag. Jag hoppas vi kan träffa mina föräldrar ena dagen, och att det är fint väder ute. Mamma och jag har inte setts ordentligt sedan nyår, det börjar bli alldeles för länge för mig.

fotografgoteborg_barnfoto_bebisfoto_barnfotograf

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås