diary.

En glad fotograf

En glad fotograf

Hej kompisar! Vet ni vad, jag är mitt inne i min största högsäsong nu. Augusti fram till jul brukar det vara allra mest fotograferingar. Och jag vill passa på att säga att jag är verkligen är så glad och tacksam. Jag slås ofta av hur härliga kunder jag har, och det känns som det är så få förunnat att kunna jobba med det man älskar. Så TACK alla ni härliga som har varit hos mig. Jag är så glad för er, speciellt i denna pandemin.

Så förutom att fota, redigera och jobba med leveranser så spenderar jag så mycket tid jag kan här, på mina föräldrars brygga. Vi har badat hela sommaren igenom, trots att det var svinkallt i juli. Men nu är det nästan 20 grader i sjön och jag är också jätteglad för det blev lite sommar innan hösten kom. Höst är inte riktigt min grej (även om det börjar bli det mer och mer med åren) så det känns bra att ladda mina batterier med lite mer ljus innan mörkret kommer.

fotograf maria ekblad

Annars är det enda som hänt att jag har precis köpt en rullväska för fotografer. Ni anar inte hur tungt det är att bära runt 3 kamerahus, många objektiv, laptop och alla tillbehör. Så tillslut var denna väskan oundviklig, även om jag inte varit så sugen på att lägga pengar på en väska nu. Men jag känner redan hur skönt det är för mina axlar och rygg. Så det var ett moget beslut! Hoppas ni har det fint i solen, så hörs vi snart igen.

Ps. Om ni vill ha tid under 2020, så är det hög tid att skicka er förfrågan nu! ☀

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås