diary.

En riktigt jobbig och stressig dag

En riktigt jobbig och stressig dag

I förrgår var verkligen en riktigt jobbig dag. På morgonen märkte jag att min facebooksida för mitt fotograferande på något sätt blivit hackad. Mycket var raderat, både bilder från mina fotograferingar, recensioner och information som jag delat. Senare under dagen märkte jag att hela min hemsida var också hackad, så när man gick in på den skickades man vidare till olika sidor som jag verkligen inte har något med att göra.

Och det här gjorde mig så himla ledsen och stressad. Dels för jag inte förstod hur det hade hänt, vem som låg bakom det och inte visste om fler saker skulle hända. Det kanske verkar löjligt, jag kan förstå om man tänker ”men det är bara facebook” men dels var det känslan av att någon aktivt arbetade för att förstöra för mig, men också för att jag lägger ner så mycket arbetstid på mina sociala medier. Jag jobbar med mina sociala medier alla vardagar, och jag jobbar mycket med att nå ut till nya och återkommande kunder, skapa roligt innehåll och visa vad jag gör. Det var också en stress att om någon försökte gå in på min hemsida, så skickades man till något helt annat, som jag verkligen inte står bakom. Och för mig är det så svårt att förstå att någon sitter på andra sidan internet och jobbar med att förstöra för någon annan.

Framåt kvällen löste det sig tillslut med hemsidan, så den är återställd. Nu inväntar jag att höra från supporten på facebook, så får jag väl se. Men allt känns bättre nu när jag har fått en uppfattning om hur de tog sig in och hemsidan är som den ska. Jag avslutade veckan med en mysig nyföddfotografering igår, och nu ska jag använda helgen till att lugna ner mig från den här stressen. :)

nyföddfoto fotograf maria ekblad Nyföddfotograf i Göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås