diary.

Håll tummarna för mig nu!

Håll tummarna för mig nu!

Ni som är nya och läser här kanske inte har hängt med, men i våras så blev min hemsida hackad. Det var verkligen vidrigt, för jag såg bara innehåll raderas från min facebooksida och hemsidan var omdirigerad till helt olämpliga sidor. Jag förstod inte vad som hände och var jätteledsen och stressad.

Efter ett tag förstod jag att det var ett plugin via WordPress som hemsidan hade blivit hackad genom, och det var många som var utsatta för samma sak. Men Facebook och Instagram har blockerat sidan helt, så det går inte att länka den eller skriva några av mina mailadresser på någon av plattformarna, vilket är så tråkigt. Det är svårt för mig att lämna kontaktuppgifter till mina kunder och jag kan inte heller göra några annonser för att nå ut till fler. Jag har inte velat göra en ny hemsida heller, för jag har lagt ner så otroligt mycket arbete på min och jag ligger bra till på google-sökningar, och det är också värt mycket för mig.

Men, efter flera månader av felanmälningar från både mig och mina snälla kunder och följare har jag äntligen kommit i kontakt med en som jobbar på Facebook support. Så nu ska de utvärdera min hemsida inom 48 timmar, och eventuellt låsa upp den. Det vore verkligen guld värt för mig och mitt företag! Så håll alla tummar för mig i helgen. 💘🙏🏻

nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås