NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

företagsfotografering alingsås ekblad media

Jag erbjuder företagsfotografering i Alingsås & Göteborg

företagsfotografering alingsås ekblad media

Jag erbjuder företagsfotografering i Alingsås & Göteborg

En rolig sak som är helt ny i mitt företag är att jag har under de senaste månaderna dragit igång en helt ny gren av företaget. Nämligen fotografering som riktar sig till andra företag! 

Det är så att jag älskar att fota barn, gravid och privatpersoner men jag är ju också en väldigt kreativ person och som gillar fotografera. Och det innebär att jag tycker det är så kul och spännande att använda min kamera på många olika sätt. Så därför jobbar jag nu också med produktfotografering, reklamvideo & företagsfotografering, under namnet Ekblad Media.

företagsfotografering alingsås företagsfotografering porträtt personalbilder verksamhetsbilder fotograf maria ekblad; ekblad media
produktfotografering reklambilder företagsfotografering
produktfotografering för företag ekblad media

Jag har redan haft flera bokningar vilket är jättekul och ser fram emot att skapa kreativa bilder, proffsiga personalporträtt och snygga reklamvideos åt spännande företag. 😍 Produktfotograferingen och reklamfilmerna kommer att skapas i min studio här i Alingsås, men personalbilderna och verksamhetsbilderna åker jag ut till kunder och fotograferar.

Allt om detta kommer hamna på min hemsida www.ekbladmedia.com där man också kan gå in och läsa om alla fotograferingarna och boka sin egen. Vill man följa mig så har jag också gjort en ny instagram för detta som heter EkbladMedia

Så nog om detta just nu, för denna hemsidan kommer fortsätta vara min sida för privatpersoner, gravid- och familjefoto och allt som hör till det!  

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad