barnfotografering gravidfotografering göteborg Alingsås
   diary.

Just nu

barnfotografering gravidfotografering göteborg Alingsås

Just nu

Glad torsdag! Det är roligt, en fotograf jag är bekant med skrev så på instagram och sa att jag alltid säger så, vilket fick mig att inse att jag gör nog ofta det i mina sociala medier, men jag har aldrig tänkt på det själv. Så, glad torsdag helt enkelt! 

Idag håller jag på och jobbar i studion och det är fullt upp. Jag har haft en bildvisning för en liten gullig bebis och hans mamma. Hon har bokat mitt paket Bebisens första år, där det ingår nyföddfotografering, halvårsfotografering och ettårsfotografering. Ett perfekt sätt att bevara minnen från det allra första året. Nu var det dags för bildvisningen från halvårsfotograferingen och det landade på 20 digitala bilder. Efter hela året är slut lutar det åt en kollagetavla med bilder från alla fotograferingarna, vilket blir jättefint.

Annars så har jag en nyföddfotografering i eftermiddag och så ska jag försöka hinna med att printa en del tavlor innan dess. Det är många som köper tavlor just nu vilket är jätteroligt så jag och skrivaren har att göra. Jag fick en stor leverans av papper och ramar igår så snart kommer många fina tavlor att pryda väggarna hos mina kunder.

Mina printar för SM-finalen är också färdiga och inlämnade och det känns jätteskönt. Finalen är ju i slutet på nästa vecka och det känns så spännande. Det känns fortfarande otroligt att jag har kommit så långt i två kategorier. Håll tummarna för mig!

Och till sist så är jag också så himla glad över responsen på mina nya avsnitt på min podcast Fotopodden. Jag har intervjuat flera fotografer redan, bland annat så är Mattias Klum med som gäst, vilket känns så kul. Det var jättespännande att få prata med honom och jag är så glad att han tog sig tiden. Fotopodden finns ju på YouTube som videopodd så om du vill se intervjuerna kan du gå in där och prenumerera. Annars finns den där poddar finns att lyssna på!

Over and out.

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås