NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

barnfotografering i alingsås

Nedräkning nu!

barnfotografering i alingsås

Nedräkning nu!

Nu är det nedräkning till heltidsjobb för mig. Det är blandade känslor, för det har verkligen varit underbart att vara föräldraledig med min lilla galning. Men den här våren har också varit väldigt mycket jobb vilket är så kul, men ibland har jag fått trolla lite med knäna. Sedan är ju jag en av de fotograferna som har haft ett extrajobb LÄNGST av alla. Jag har hela tiden känt att jag vill ha kvar en fot i mitt gamla ifall det inte skulle gå bra, för att få en bra SGI och så vidare. Men nu är det dags att gå all in på företaget, vilket är så spännande!

Det här är ju ett mål jag har jobbat mot i 10 år, och äntligen är allt på en nivå där jag kan bära mig själv. Jag hade ju kunnat köra heltid tidigare, men jag har inte velat kompromissa med lön, pension och sparande och allt det där som många nya företagare får göra. Så det ska bli otroligt spännande andra halva av 2023.

Funderar du på att boka fotografering för din familj? Jag har fortfarande tider kvar i sommar och fotar gärna. Skicka in en förfrågan så hittar vi en tid! 😍

barnfotografering i alingsås

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad