diary.

2018 – Vecka 12

2018 – Vecka 12

Den här veckan tog jag min kille under armen och vi åkte till London. 😍

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag fick nämligen biljetter till pjäsen Harry Potter and the cursed child i födelsedagspresent och nu var det äntligen dags. Jag har velat gå på den superlänge men tyckt det känns lite segt att köpa biljetter över ett ÅR i förväg (den är ju helt slutsåld jämt) så blev sp glad och förvånad när jag fick dem av min kompis. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Här har ni yours truly, väldigt peppad. Jag hade inte jättehöga förväntningar på själva manuset, för har hört att handlingen var sådär. Jag som älskar Harry Potter och har gjort det sedan jag var liten misstänkte att det skulle vara svårt att bli nöjd. Men tycker den var bra även om jag inte gillade allt. Vissa saker i produktionen var så grymma och man förstår inte ens hur de är gjorda medans andra kändes väldigt slappa. Men är superglad att jag har sett den. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I övrigt så har vi promenerat runt på våriga gator i London. Så mysigt med mycket ledig tid tillsammans.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vi var en sväng på British National Musem och kollade på dinosaurieskelett, så häftigt.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vi åt massor med god mat, bland annat den här italienska pastan. Dog nästan. 😍

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

Sedan har jag även gjort klart den här fina tavlan från Jennys gravidfotografering. Många brukar välja album från gravidfotograferingarna och tvekar lite på att ha sig själva på väggen, men tänk vad fint för lilla bebisen att få växa upp och se varje dag hur efterlängad hen var. 😍

Tips, tankar och annat kul

» Alltså nu känner jag väl som resten av Sverige, nu får det bli vår snart! Jag har köpt ett par våriga vadlånga byxor i London, så ser fram emot att hoppa i sem och sneakers.

» Vi såg filmen Annihilation på Netflix i helgen och jag tycker verkligen den var sevärd. Framförallt för det var ett gäng smarta, vettiga kvinnliga karaktärer som gjorde coola saker, utan att det ens benämndes och som att det är helt naturligt. Vilket det verkligen borde vara men det är ju så mycket film som enbart innehåller män och om det är någon tjej med så är hon helt menlös. Så den kändes väldigt befriande. Så den kan ni allt kolla på om ni gillar sci-fi/skräckfilm.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås