Fotograf Maria
   diary.

Äventyr i Göteborg

Fotograf Maria

Äventyr i Göteborg

I helgen var de här två personerna på äventyr i Göteborg. Vi hade barnvakt över natten för första gången och passade på att göra roliga saker nu när det helt plötsligt fanns timmar av egentid.

Först så gick vi på bio, och såg Oppenheimer-filmen. Båda vi gillar film och bio så det var verkligen kul att kunna se en film tillsammans. Själva filmen tyckte jag var bra, men den hade sina saker jag tyckte kunde varit annorlunda. Bland annat sista delen av filmen haha. Men ska inte spoila mer. Jag rekommenderar ändå alla att se den. Det är speciellt med filmer med historiska event tycker jag, för även om det är en filmatisering och kanske inte ens gick till exakt så, så får man ändå upp ögonen för historiska event.

Sedan så bodde vi på hotell och det var underbart att sova en hel natt och sedan äta hotellfrukost. Så nu känner man ju sig piggare än på länge. Superkul verkligen!

Fotograf Maria

göteborg

göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås