diary.

Den senaste tiden

Den senaste tiden

» Har jag varit väldigt sur på vädret… Fast det är så onödigt och det finns så mycket mysiga saker man kan göra trots regnet. Men jag har bara en så tydlig bild av hur jag vill att sommaren ska vara. Men jag försöker strunta i det och göra det bästa av situationen.

» Har jag börjat arbeta på mitt socionomjobb (som jag jobbar deltid på) igen efter semestern. Det har varit himla roligt att träffa mina gulliga kollegor igen!

» Har jag, mamma och min pojkvän varit på Lars Winnerbäck på Sofiero. Och det var så himla bra. Jag tycker Lars är en sådan ordkonstnär, och jag älskar hans musik. Och den här konserten överträffade han sig själv verkligen. Jag har nog aldrig haft så mycket känslor under en konsert, jag både sjöng med och var superlycklig och grät genom flera låtar haha.

fotografmariaekblad nyföddfotograf göteborg bebisbilder fotograf
Här är en fin solnedgång som vi lyckades fånga under en långpromenad.

» Har jag haft väldigt många fina fotograferingar. Dels har jag och mina gravidkunder lyckats time:a in perfekta solnedgångar de kvällar som det inte har regnat (trots att jag fick flytta fram ett par fotograferingar, men bra ljus är så otroligt viktigt för att bilderna ska bli bra). Jag har också haft babyboom i studion och jag längtar efter att visa er alla bebisbilder efter föräldrarna har valt ut sina favoriter.

» Har jag och min pojkvän bokat en resa till min släkts hus på Gran Canaria. Det känns så härligt att ha en veckas sol att se fram emot i höst.

» Har jag börjat läsa Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Så himla mysig fantasy (och jag tycker inte alls den bara är för ungdomar) som jag verkligen kan rekommendera. Jag ska börja på tvåan nu. :D

» Har vi hängt med min pojkväns brors familj och deras lilla bebis. Hon har blivit 3 månader nu och är så mysig.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg
”Ta ett kort på mig i motljuset till bloggen…” :D

Hur har ni haft det på sista tiden? Jag förstår om folk inte internetar så mycket på sommaren men tycker det är väldigt tomt i kommentarsfältet på sistone. :)

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås