diary.

En lista om våren

En lista om våren

Har våren börjat som du tänkt dig?
Jag har nog inte tänkt så mycket eller haft så höga förväningar. Är bara glad över ljuset, slippa frysa och kunna byta ut vinterkläderna mot något mer roligt.

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Jag höll på att träffa många brudpar inför sommarens bröllopsfotograferingar och började ha midilånga kjolar för första gången. Så bra plagg.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Hur hoppas du att våren blir i år?
Varm och härlig vädermässigt. Men framförallt många härliga gravidfotograferingar nu när det börjar gå mot högsäsong men också mycket kul grejer på fritiden. Årets första grillning, kanske kunna skippa jackan och i slutet av maj skippa strumpbyxorna. Äta årets första jordgubbar och få lite sol på eksemhuden. Gud vad jag romantiserar detta haha.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Nästa år hoppas jag att jag har gått ner ännu mer i tid på mitt socionomjobb och att det går bra med Fotopodden och företaget. Det är mest så långt som jag har tänkt, alltså inga större livsförändringar egentligen. :)

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Vita converse! Köper ett nytt par varje år och ger de gamla till Myrorna. Så är de supervita och fina i början av året och sedan så kommer det ett ösregn någon sommarkväll och man är körd. Och jeansjacka får man ju ändå säga.

FotografMariaEkblad_NyfoddfotografGoteborg06

Hade verkligen superlångt hår förra våren. 

Föredrar du våren eller hösten?
Våren såklart. Känns som en fredag, man har allt det härliga framför sig med sommar, ljusa kvällar och värme. Har verkligen svårt för mörkret även om färgerna är fina.

Vem/vad är din vårförälskelse?

Haha vad är det här för fråga ens. Får väl säga min pojkvän då, men det är ju sen gammalt. (Kanske också även min printer… ) :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås