diary.

En lista över vecka 8 (also called en hyllning till solen)

En lista över vecka 8 (also called en hyllning till solen)

Jag hittade den här listan hos Sandra och tyckte det var ett superfint sätt att sammanfatta veckan som har gått då jag inte har hunnit blogga mycket alls. Here we go!

VECKANS GLÄDJE: LJUSET! Alltså jag märker så sjukt stor skillnad när det är soligt när jag vaknar. Ljust när jag går till jobbet och ljust när jag kommer hem. Det är nästan patetiskt hur väderberoende jag är. Så jag har varit så lycklig över solens återkomst. Att gå på gatan och mötas av det här liksom. <3

Nyfoddfotograf Göteborg Maria Ekblad

VECKANS BEDRIFT: I veckan har jag haft flera bokningsmöten i min studio med alla fina brudpar som ska gifta sig i år. Och jag måste ändå säga att veckans bedrift är att ett av bröllopen blev bokat och klart för det är verkligen ett drömbröllop för mig. Heldag i december, på en supervacker plats, tomtebloss när de går ut ur kyrkan och de var så härliga och roliga personer. Det märks verkligen hur viktigt de tycker det är med bra och fina bilder från deras bröllop och det gillar jag. Hurra!

VECKANS ÄVENTYR: Denna veckan har kanske inte varit så äventyrlig, utan jag har mest rört mig på mina vanliga ställen. Däremot vad jag i onsdags på en utbildning i Göteborg om våld i nära relation via mitt socionomjobb, vilket inte tillhör det vanliga. Jag tycker det är ett så otroligt viktigt ämne och det behövs verkligen jobbas med så jag är glad att min chef tycker det är rimligt att alla ska ha den här utbildningen. Samtidigt så blev jag så nere av utbildningen. Det är svårt att ta in hur människor kan behandla varandra. Tungt, hjärtskärande och viktig dag, och ett litet jobbmässigt äventyr får vi väl kalla det.

VECKANS FYND: Jag har inte shoppat så mycket alls denna veckan, mest lagt mina pengar på sushi till lunch. Ändå välinvesterade pengar tycker jag. ;)

VECKANS HUMÖR: Glad och pepp! Som sagt, blir så pigg och glad av vädret!

Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

VECKANS SKRÄLL: Jag älskar boule! I fredags var jag och ett gäng favoriter ute och åt middag och så hade vi bokat en bana på Boule bar. Jag som verkligen kan bli obekväm i sportsliga sammanhang fick lite ångestkänslor när jag såg att vår bana var den som var bredvid baren, och att alla skulle kunna se oss spela. Men det var verkligen superroligt! Dels för det inte alls är en svår sport och jag var ganska bra på det. Men också för att jag bara struntade i den konstiga känslan jag fick först och bara körde. Så nu vill jag göra det varje fredag haha!

VECKANS FUNDERING: Hur jag ska få tag på ett par termobyxor då mina ligger i stugan i Sälen. Det kan vara så att de kommer behövas då jag ska ut på ett riktigt äventyr om några helger. Är verkligen så himla pepp men ska hålla på den hemligheten ett litet tag till. :D

4 svar

  1. Åh, hade också velat äta sushi till lunch och gå till boule bar! Blev dessutom suuupernyfiken på din hemlighet nu ju. Vad spännande!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås