NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

En lördag i maj

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

En lördag i maj

Idag är det lördag, och jag tänker vi ska titta lite på vad vi har gjort!

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

Vi började dagen med sovmorgon, och efter frukost var jag ute och sprang för första gången sedan mars. Jag älskar ju att springa och tycker det är det absolut bästa sättet att bli av med stress, men det har varit så himla mycket pollen i år att jag inte har orkat eller velat prova. Jag är inte så farligt allergisk egentligen, men i år har jag behövt både nässpray, ögondroppar och tabletter för att vara okej, så då vill man ju inte direkt påfresta kroppen mer. Men nu har ju björnpollenet gått ner i Göteborg, så jag testade. Och det gick ju jättebra och jag var så himla glad över det. Men det var någon annan sorts frön i luften, för det var helt tjockt av små saker som flög omkring. Kändes nästan som i en film, när något utomjordiskt invaderar utan att människorna förstår det. 😉

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

Efter en snabb dusch tog vi oss in till stan! Det är så skönt att det är lite varmare igen. Det snöade ju häromdagen, jag var så himla sur då, så nu var jag extra glad över solen.

nyfoddfotograf i goteborg

Göteborg levererade vårmässigt.

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

På grund av vrålhunger efter träning var hamburgare det enda rätta. Vi velade ett tag för det här stället har goda hamburgare men otroligt dålig service. Sist fick vi vänta i 25 minuter innan vi ens fick beställa något att dricka haha. Men deras inglasade uteservering + goda mat gjorde att vi ändå gick dit idag.

nyfoddfoto i goteborg fotograf maria ekblad

Och det gick faktiskt ganska fort idag, så det var värt det! Efter hamburgarna så gick vi i lite affärer. Det behövdes dels köpas lite jeans och nya grejer till herrn i huset, och jag slog till på ett par nya vita converse. Finns det något vårigare? Jag tror typ inte det. Ser fram emot att blända mig själv med hur vita de är (i de tre dagar de fortfarande är det. 😉)

Nu ska jag kolla några avsnitt the Goodwife och vila mina stackars ben. Innan sprang jag ju så regelbundet så att jag knappt fick träningsvärk, och nu var det så längesedan så att jag får nog stappla fram på namngivningskalaset vi ska på imorgon. 😀

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad