diary.

En lördagsutflykt

En lördagsutflykt

Eftersom jag är uppvuxen vid en sjö kan jag få lite lägenhetspanik när det är superfint väder. Jag vill bara ut från stan och bada och ta vara på sommaren. Och idag hade vi absolut inga planer så vi passade på att utforska ett badställe som jag inte har varit på innan. Mår så bra av att ta vara på sommardagarna som faktiskt har kommit nu. Det är så skönt att ta det helt lugnt en dag i solen.

Jag har en teori om att man antingen är en havs- eller sjömänniska (om man gillar att bada då). Både jag och David är sjömänniskor. Jag gillar sjöar mer för jag har alltid haft mycket eksem och saltvatten svider så sjukt mycket i sår, och är rädd för det oändligt stora djupa på något sätt. Men en bra sjö med fin sand och brygga tycker jag är så härligt. Vad föredrar ni? Sjö eller hav? :D

Nyföddfotograf Göteborg Ekblad

11 svar

  1. sjö, alla dagar i veckan! Tycker havet luktar äckligt, maneter, tång, saltvatten, sandsandsand överallt… Näe, en fin sjö med brygga som man kan hoppa ifrån är det bästa jag vet! Lite konstigt egentligen, när jag var liten var jag nästan bara vid havet och badade, men nu avstår jag från havsbad så gott det går :)

  2. Jag har hela mitt liv bott vid vattnet, precis som du, dock vid havet och inte en sjö. Men jag känner igen mig! Inte så kul att nu bo i en storstad långt från havet. Jag har dock alltid tyckt att sjöar är lite skrämmande, så föredrar nog havet. :)

    1. Jag tror det handlar mycket om vad man är van vid. Jag tycker också sjöar är skrämmande, för jag är rädd för djupa vatten överallt. Men jag tycker sjöar är mysiga också. Och det kommer inga tsunamis i sjöar. ;)

  3. Jag är ju från Helsingborg och har bott i Göteborg men är ändå inte riktigt vän med havet. Det känns så kallt, blåsigt, stort och lite läskigt. Nej, tacka vet jag sjöar <3

    1. Ja visst är det ganska obehagligt ändå? Får panik av tanken på djupen och allt som finns där haha.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås