diary.

En mysig långhelg

En mysig långhelg

Jag jobbar ju en söndag i månaden, och eftersom jag jobbade sista söndagen i maj bestämde min mycket bra chef () att jag fick ta ledigt på fredagen. Så i torsdags packade jag in mig och min dotter och körde hem till mina föräldrar för en långhelg.

De bor ju ute i skogen vid en sjö, och jag älskar att vara där, speciellt på sommaren. Vi åt jordgubbar, grillade, och passade på att spana in den nya sanden på stranden. Jag hade läst i grannarnas facebookgrupp att det skulle komma 10 ton sand till stranden och tänkte att det blev perfekt för vår dotter att inviga. Men när vi kom till stranden så var det bara en hög med sand som låg där haha. Jag blev helt förvånad för jag tänkte att det borde vara så mycket mer, men det visade sig vara rätt. Sand är väl väldigt tungt.

Utöver det så var vi även på en jättebra second hand som finns i trakten. Det är så kul att gå på sådant utanför Göteborg tycker jag, mycket billigare priser och mycket bättre utbud. Jag hittade flera gulliga kläder men är gladast för en långärmad UV-tröja och en liten jeansjacka i rätt storlek. Jag har velat köpa en sådan men tänkt det varit onödigt, så för 50 kronor blev det perfekt.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås