diary.

En vintersöndag

En vintersöndag

Igår träffade jag en liten kille i studion för nyföddfotografering och firade en väns födelsedag på kvällen så den här idag har jag verkligen inte gjort många knop. Idag hade vi sovmorgon, sedan åt vi ägg och bacon-frukost och sedan gick jag ut en sväng med kameran i det fina vintervädret. Min mobil visade på -18° grader (!) när jag vaknade men så kallt var det inte senare som tur var. Göteborg är bra fint i sin vinterskrud även om det inte är så mycket snö.

Nu ska vi äta lasange och se det senaste avsnittet av Sherlock som vi fortfarande inte har sett än. Imorgon är det dags för ny vecka och jag ska till min hudläkare för sista delen i min senaste allergiutredning. Håll tummarna för det inte är så många nya reaktioner.

Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

11 svar

    1. Tack Sandra! Vad glad jag blir när du skriver så. Jag har tänkt på det på sistone och verkligen velat dela med mig mer, så blev mer pepp nu!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås