diary.

Fint i öronen

Fint i öronen

Eftersom jag är en superallergisk person med massor med hudproblem så har jag en hel låda med halsband och armband som bara ligger och dammar hemma. Jag är inte allergisk mot nickel, men eftersom halsen ofta är en tråkig punkt för mig så vill och vågar jag inte riktigt använda dem. Det känns helt enkelt inte roligt att hänga på massa skaviga kedjor på något som redan är sårigt. Men på sista tiden har jag handlat lite fint till mina örsnibbar istället, för där har jag nästan aldrig några problem.

Och det känns verkligen så kul! Jag tycker det finns så mycket fint där ute och kan verkligen sätta lite guldkant på en tråkig outfit. Så jag är väldigt glad för denna lilla småsak. Dels har jag köpt ett par finfina örhängen från Josefin Dahlbergs kollektion Dream big. Jag har ju nämnt det förut men jag älskar henne och Vanja Wikströms podcast, och de pratar ju mycket om att satsa på sina drömmar och jobba mot att skapa ett liv man själv har valt. Så därför tyckte jag det var extra fint att klicka hem de här, för när jag har dem i öronen påminner de mig om att fortsätta jobba och följa magkänslan.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i Göteborg nyföddfotograf babyfoto bebisbilder

Sedan har jag också köpt de här små juvelerna från Sparv. Jag ÄLSKAR alla deras smycken, vill ha allt. Och när jag var ute efter örhängen så såg jag bara de här knäppfina och kände att de var väldigt ”Maria”. Jag älskar att det händer lite saker bakom örsnibben också haha. Och var inte så dyra så tips tips!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf Nyföddfotografering i Göteborg newborn babyfoto bebisbilder

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås