diary.

Frågor och svar

Frågor och svar

Hej varifrån kan man beställa gravidklänningar? Skulle gärna ha några på lagar men har inte kommit över några bra sidor. Tips?
Hej! Jag får väldigt mycket frågor om mina gravidklänningar. Jag har lagt ner väldigt mycket tid på att surfa runt och gå i affärer för att kunna erbjuda mina kunder vackra och unika klänningar till mina fotograferingar. Och en trollkarl avslöjar aldrig sina hemligheter. ;) Däremot så kan jag tipsa om att det finns mycket mer att köpa än vad man tror. Många klänningar med stretch i passar toppen, eller så kan man söka på etsy.com och så finns det massor. Lycka till! :)

Blir du sugen på att själv skaffa barn när du träffar så många nyfödda bebisar på dina nyföddfotograferingar?
Jag vill jättegärna ha barn, men vi är väldigt överens om hemma att det gärna får vänta några år. Jag är ju bara 25, och än så länge är jag nöjd med hur livet är. Jag vill gärna njuta av att det bara är vi två ett tag till, och jag vill ha tid att bygga upp mitt fotoimperium. ;)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

En glad tjej med sin kamera. Fotograf: Martina Lundborg.

Åh kollar ni Sopranos!? Den är så bra. :D Vilka andra serier gillar du?
Jag är ju verkligen en riktig serienörd och listan är så lång haha. Men några absoluta favoriter som jag älskar är bland annat Buffy the vampire slayer, Orange is the new black, Dr Who, Attack on Titan, Vänner och Orphan Black. Sedan tycker jag Breaking bad, de första säsongerna i Dexter, In treatment, Better call Saul, the Affair bland annat är så bra. Har tänkt att jag ska se Downtown Abbey som nästa projekt, har inte sett det alls. :)

Kan du rekommendera något brädspel? :D
Åh jag älskar brädspel. Det är det bästa sättet att umgås nästan. Vi har ett helt gäng hemma men mitt absolut bästa är Carcassone. Prova det om ni inte har gjort det!

nyföddfotograf Göteborg

Hur gjorde du i början när du skulle fota? Jag försöker fråga vänner och familj och många säger ja men sen vill de inte vara med på fotograferingen när det väl är dax. :P
Jag insåg rätt snabbt när jag började bygga min portfolio att flera av mina vänner och min familj inte gillar vara framför kameran så mycket. Istället sökte jag bland kompisars kompisar, lade ut på Facebook att jag letade efter personer och frågade personer som jag visste tyckte om vara framför kameran. Det blir mycket bättre på bild om personerna verkligen vill vara med. Sedan så vet jag många som är nya och bygger upp portfolio som söker folk i lokala köp- och säljgrupper. Så testa där och lycka till. :D

Var kommer era kattnamn ifrån? Och vad fin Casper är, verkligen ståtlig!
Visst är han! *mammahjärtat sväller över* Lyra är från boken Guldkompassen där huvudkaraktären heter så. Jag älskar de böckerna. Vi funderade länge på att ha namn som matchar, till exempel hitta på något instrument som kunde matcha med Lyra, men det fanns inga kombinationer som inte var löjliga. Och så såg jag en annan katt som hette Casper på internet och det var så fint, så det fick bli det. :)

Maria Ekblad Nyföddfotograf i Göteborg studio

Jag tycker det är så roligt att svara på era frågor, så fortsätt gärna i kommentarsfältet om ni undrar något, så knåpar jag ihop sådana här inlägg då och då. :D

4 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås