diary.

Idag fyller min bästa person år

Idag fyller min bästa person år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min Davids födelsedag, hurra hurra hurra! 25e maj brukar alltid vara en bra dag, för då fyller min älskling år. David brukar alltid säga att det alltid minst är 20 grader på hans födelsedag och i år levde det väl inte riktigt upp till detta, men det blev ju bra ändå.

Jag jobbade på i studion under dagen, hade först bildvisning för en härlig familj och hämtade sedan ramar och jobbade vidare med leveranser. Efter jobbet hämtade jag upp David och vi åt på vårt favoritställe, Indiska hörnet. Det var helt tomt på deras uteservering, perfekt i sådana här tider. Efter det har vi fortsatt med paket hemma hos oss och årets första svenska jordgubbar. Han fick dels lite saker till hans nya hobby, men även ett par Birkenstock-tofflor av mig. Det kan känna så tråkigt att köpa sådana ”bra-att-ha”-presenter men han har verkligen inte några bra sandaler eller tofflor man bara kan hoppa i, så det fick bli ett par sådana också. En rolig present och en tråkig. Men han blev jätteglad för båda. 😉

tips kuba

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås