diary.

Jul, jul, strålande jul

Jul, jul, strålande jul

God fortsättning på er! Här kommer ett gäng bilder från julaftons morgon. Vi valde att fira jul hos mina föräldrar i år. I vanliga fall brukar vi åka runt mellan både min familj och min killes släkts firande, men det kändes inte rimligt i och med läget, även om det var så tråkigt att missa det. Så vi firade hos mina föräldrar och var 4 personer, vilket egentligen inte är någon skillnad jämfört med våra vanliga jular. :)

Vi brukar klä granen på julaftons morgon, och har de senaste åren även börjat öppna paketen redan då eftersom vi vanligtvis brukar åka iväg under kvällen.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborg

Medstjälparna var på plats under granklädningen. (Obs, vi skrämde bort henne från sladden i samma sekund jag tog bilden).

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgPappan och brasan.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgJag älskar granen hos mamma och pappa. Den är fylld av både fina köpta kulor, märkliga saker jag har gjort när jag var liten, finare julkulor jag pysslat ihop när jag blev äldre och lite duktig på sådant, och andra finurliga och vackra små pynt. Vår gran hemma är mycket mindre personlig, även om jag jobbar på att bygga ut den till mer än bara standardkulor över åren. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgEh, ja, vissa pynt är finare än andra… Denna har nog yours truly gjort när jag var typ 5 hos min dagmamma. Imponerande ändå att den inte har ruttnat för huvudet är ju ett ekollon?

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgGranen och alla paket! Det märks att vi inte har kunnat göra så mycket i år för det var en himla massa julklappar som vi hade klickat hem till varandra. Granen blev snedare under dagen men vi förankrade den tillslut i dörrhandtaget.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgPluto! Vi har fått ekorrar i granen!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgEn sömnig julDavid. <3

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborgOch det var det hela.

I paketen låg det en himla massa böcker till varandra, fina tröjor, jag gav David ett schack för vi har blivit besatta sedan vi såg Queens gambit. Och, jag och David lyckades ge varandra samma julklapp i år igen haha. Ett annat sällskapsspel som vi gillar… 😂 Great minds think alike, eller hur?

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås