diary.

Lördagsbestyr

Lördagsbestyr

Idag blev jag så otroligt besviken. Jag åkte ner till Pusterviks biljetter en timma innan biljetterna till Håkan Hellström i juni skulle släppas. Jag köade i 1,5 timma och frös sjukt mycket om tårna. När jag tillslut kom in köpte killen framför mig de allra sista biljetterna. Åh så frustrerande. Så om någon råkade köpa för många Håkanbiljetter kan ni ju hojta. ;)

Annars har lördagen mest bestått av att måla i studion. Nu är andra strykningen gjord, och jag är hemma i soffan igen och så himla trött i axlarna, ryggen och nacken. Jag är ju bara 160 cm och det är rätt arbetsamt att måla högre upp än vad man når hela tiden. Men det börjar äntligen arta sig. Längtar så tills jag kan flytta in. Jag filmade lite sist jag var där, men har inte förstått mig på något redigeringsprogram för film än, så kan inte visa er. Men får fota lite nästa gång, eller så får ni komma dit när jag öppnar studion och har öppet hus. :D

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad Studio

En favoritbild från en nyföddfotografering i somras. Svartvitt kan vara så himla fint till vissa bilder.

2 svar

  1. Svar: Det är jag också! Man blir lite hemmablind och tycker inte man har det fint nog, vilket helt går emot att jag vill visa upp ett äkta liv på bloggen haha så försöker bättra mig. Så mitt hemmakontor var lite steg ett i att visa upp mitt hem ;) Alltså soffhörna med filt och katt låter så himla mysigt! Min ligger ibland på sängen bakom mig när jag arbetar. När hon var mindre låg hon ofta i knät eller På skrivbordet. Ja nej, det där med hållningen är ju inte så bra… jag sitter ofta som en ostkrok även fast jag sitter på en stol vid skrivbordet haha.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås