diary.

Lördagskväll post bröllopsfotografering

Lördagskväll post bröllopsfotografering

Jag brukar ju inte ladda upp mobilbilder men jag tänker jag måste släppa på det. Hellre inlägg med lite sämre bilder ibland än inga inlägg. ;)

Igår tog jag bilen till Tjörn och fotograferade ett superfint bröllop. Det går alltid åt massor med energi, för jag är så fokuserad på vad jag gör under dagen och berörd av alla känslor. Så när jag kommer hem brukar jag alltid vara superhungrig, trött och glad. Igår blev en supermysig efter-bröllop-kväll för då hade vi handlat tacos, och efter jag hoppat i mina mjukaste hemmakläder så kom min sambos bror och deras lilla bebis. (Ni kanske minns henne från min senaste nyföddfilm). Så resten av kvällen bestod av att backa upp bilder, spela tv-spel, äta god mat och gosa med bebis. Haha man ser ju hur trött och nöjd jag är. :)

Nyföddfotografering i Göteborg Fotograf Maria Ekblad

5 svar

  1. Svar: Visst är det härligt att ha det? Ja det är lite äckligt men vi hittade stora, fina hallon utan allt för mycket skit och sedan får man ju sitta och rensa. Det är inte speciellt roligt men så värt det. Sedan gör det inget om någon liten larv eller spindel slinker med, de dör i frysen och man dör inte av att äta dem (så länge man inte ser dem är det lugnt haha). Kokar man sylt eller värmer dem genom att ha bären i tex. en paj är det ju verkligen ingen fara!

  2. Så gosigt! Du, jag tänkte på dig när jag såg appen wish. Har du kollat in den? Mest skräp tror jag men riktigt många söta rekvisita-grejer till bebisfotograferingar för några ynka riksdaler :)

    1. Åh tack för tipset! Jag har redan kollat där, men det mesta är nog inte exakt vad jag letar efter till mina fotograferingar. :)

  3. Men så gosigt man kan ha det :)
    Tycker det är helt okej med telefonbilder på bloggen med då och då för att fånga sådana här moment, synd att förstöra det genom att hämta en systemkamera :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås