diary.

Märkliga tider

Märkliga tider

Alltså vilka märkliga tider det är just nu. Jag känner lite att man är i limbo, för allt är så ovisst. Samtidigt så mår jag bra, och de flesta jag i min direkta närhet mår bra förutom lite vanliga förkylningar så då får man ju bara försöka leva som vanligt, även om det är lite begränsat. Jag väljer att köpa med sushi till lunchen istället för att äta ute, åker direkt hem efter jobbet och ringer mina nära och kära istället för att umgås Jag har också skrivit till en familjevän som är 70+ och bor nära min studio och frågat om hon vill ha handlingshjälp. 💕

Många skämtar ju om att man inte trodde att framtidens valuta skulle vara toapapper och handsprit, men det stämmer ju. När de små förpackningarna började ta slut på mataffären fick vi köpa en sån där bal, för att det var det enda som fanns. Både jag och David tyckte det var pinsamt att bära hem den, men nu är jag tacksam för att vi har den, för det är ju helt slut. Vi får väl hoppas att det här går över snabbare än vad man tror. Ta hand om er och fortsätta tvätta händerna!

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

Ps, jag har frågestund på min instagram ifall ni är nyfikna på något!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås