diary.

Påskledigheten

Påskledigheten

Glad påsk fina ni! Island var helt underbart, och jag kommer visa så fort som jag hinner redigera. Anledningen till att det har varit lite tyst på bloggen är att en person i min familj har varit på sjukhus och jag tycker det är en så svår balans mellan att vara ärlig mot er och att respektera att alla inte vill skrivas om på internet. Därför har jag låtit bli att skriva något alls, för det har känts för falskt att blogga massor om vår fina resa närjag inte alls varit på humör för att blogga. Så jag har helt enkelt väntat och tagit ledigt från bloggen.

Men idag är lusten tillbaka och åkte jag och Moa på en liten utflykt. Vi fotade ju massor med bröllop ihop för två år sedan då jag var hennes assistent under hela sommaren 2014. Nu har hon flyttat till Värmland och pluggar natur och fauna, så vi får passa på att ses när hon är i Göteborg. Vi tog en sväng vid Delsjön och promenerade och tittade ut fina fotoplatser och sedan åkte vi till Gunnebo slott och tittade lite där. Jag är ju uppvuxen i skogen, så är van att ha massor med fin natur runt mig att fotografera i. Så jag har velat utforska lite mer av Göteborg och närområdena för att hitta bra ställen. Fotoplatser är så viktigt för att bilderna ska bli bra. Vi hittade många jättebra fotoplatser så jag är verkligen superpepp inför mina kommande gravidfotograferingar! Vi hittade en fin dörr också och fotograferade lite nya profilbilder vid den.

Maria Ekblad gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg

Nu ska jag fortsätta med påskledigheten och David kommer snart hem med sushi. Island, vinterbröllop och nyföddfotografering is coming up på bloggen inom den närmsta tiden. :D

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås