diary.

Påväg framåt

Påväg framåt

Det är så roligt att vara tillbaka efter semestern! Tre gravidfotograferingar och en nyföddfotografering är inbokat denna veckan, och inspelningar av avsnitt till Fotopodden. Jag älskar att lära mig nya saker och jag har sakta börja utforska området film. Det är ett himla jobb jämfört med foto, bara att tänka på ljud och komposition och allt. Jag tycker ju om att lära mig utan manualer, vilket jag vet inte är så effektivt. Men det är så kul att testa mig fram, stöta på ett hinder, och då sätta mig in i alla för att lyckas lösa det och sedan arbeta vidare. Jag älskar känslan av att bli bättre och bättre på något och känslan av att vara påväg framåt. Och rörligt är ju så himla roligt, det är så kul att kunna visa mer av hur jag jobbar och vad jag gör. :D

Ni får gärna följa mig på instagram och prenumerera på min youtubekanal. På instagram stories kommer mycket behind the scenes upp i realtid och på youtube finns mina mer arbetade filmklipp. Nu ska jag återgå till redigerandet!

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotograf i Göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås