NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Så lättad

Hej på er! Den här veckan har varit en tuff vecka för mig rent personligt. Det har varit flera väldigt jobbiga läkar- och sjukhusgrejer både för mig och för personer i min familj. Så därför är jag så otroligt glad för att allt har gått bra för alla, och att det är helg nu. Det känns som det var länge sedan jag var på så bra humör och var så lättad. Ni vet, förväntansångesten inför något jobbigt kan ju nästan vara värre än själva grejen ibland.

Så därför har vi tagit det väldigt lugnt i helgen… skulle jag precis skriva. Men det stämmer inte riktigt. Igår tog vi det väldigt lugnt, men idag ska min David hjälpa mig att fixa saker i studion och borra upp nya tavlor.

I och med att jag började göra om i företaget i höstas har jag ju inte bara börjat fota nya saker, jag har också valt ut flera nya sorters tavlor och kollage att erbjuda, och jag har rensat och gjort om i studion massor. Så det är verkligen compact living där inne, men det blir så bra. Dels har jag ju fått så mycket mer yta att fota på och göra olika sorters bilder, men nu ska också mitt bildvisningsrum optimeras och göras ännu finare. Så därför ska vi dit idag trots att det är söndag, för min supersnälla sambo jobbar ju som vanligt på veckorna och jag har inte lärt mig borra i betong än. 💗

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg