diary.

Tredje advent

Tredje advent

Så sjukt att det är en vecka kvar till julafton! Jag älskar verkligen december och jul. Jag tycker att november oftast är en riktigt tråkig månad (och av någon anledning så har det ofta varit under november som tråkiga och svåra saker har hänt i mitt liv) så jag ser december som en riktig mysmånad. Och det innehåller så mycket som jag älskar, traditioner med min familj, god mat, lussekatter, ledighet och sovmorgon.

Idag inföll en av de årliga traditionerna, så min familj och vänner åkte ut till det lilla torpet i skogen där min farmor växte upp och högg julgran. Vi har inte haft någon hos oss tidigare år på grund av katterna (och barr) men i år har min pojkvän äntligen gått med på det. Så jag har noga valt ut en lagom stor gran och huggt den själv. Jag är nästan lika glad för att jag gick ut i skogen och sågade ner en egen gran som att jag ska ha den hemma haha.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Stolt granhuggare.

Hoppas ni har haft en fin helg och att ni också har lite härliga dagar framför sig. Alla firar ju inte jul eller nyår, eller gillar det heller, men ledighet brukar ju nästan alltid vara skönt för alla. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås