NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 3

Vecka 3

Jag tog visst en liten bloggpaus den här veckan. Och jag gjorde massa roliga saker efter jag postade veckosammanfattningen förra veckan, så denna veckan börjar på söndagen som en japansk vecka.

För jag mötte nämligen upp fina Hanna för en gravidfotografering i solnedgången. Jag är så glad vi provade fota på denna plats för jag älskar allt med den här bilden. Mer från denna fina fotografering kommer på bloggen nästa vecka!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Sedan åkte vi hem till ett par favoriter och spelade brädspel hela kvällen. Bästa sättet att umgås.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

I veckan fick jag hem min superfina kalender från Jo and Judy. Jag tycker inte bilden riktigt gör den rättvisa, för den är så himla fin. Jag är ju en sucker för fina skrivmaterial, block, pennor, papper, allt! Och när jag var mindre fick jag anstränga mig för att hitta på bra saker som jag kunde använda sakerna till, men nu med företaget och allt jag behöver hålla i huvudet och ha till bokföringen så behövs det ju naturligt. Här ska allt fotojobb planeras in, och det finns massa smarta listor och grejer man kan fylla i. En perfekt extrahjärna.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Igår var vi på releasefest och spelning i Borås för de här fina artisterna. Min kompis Kim Gunneriusson, som har gjort jingeln till min podcast är med och spelar i båda banden. Jag tog bara en snapshot med lillkameran, för jag ville vara i nuet och verkligen lyssna, men wow. Jag är så himla imponerad och stolt. Jag tycker båda banden är jätteduktiga och framförallt Johannas och deras musik.

Tips, tankar och annat från veckan

» Åter igen, så är jag så himla glad och tacksam för alla fina kommentarer på Fotopodden. Lyssnarantalet har bara fortsatt stiga och på tisdag kommer nästa avsnitt. Det är så roligt att göra det här!

» The fall. Jag har inte sett den innan men åh vad spännande den är. Jag ska precis börja på säsong 3 nu så spoila inget men hjälp. Den serien, popcorn och cola i soffan har varit guld under dessa regniga dagar.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad