diary.

Vecka 47

Vecka 47

Då var det dags för nästa veckosammanfattning! Så skönt att november snart är över. Det brukar vara min längsta månad för gillar inte mörkret, men samtidigt brukar höstarna bara swisha förbi nuförtiden.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgMen en sak som jag verkligen gillar, är dessa hysteriska solnedgångar som kommer på vintern. Det får gärna bli en sådan nästa lördag, för då ska jag fotografera mitt sista bröllop. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Och nu i helgen är det första advent. Så mysigt! Jag har rotat fram alla julsakerna från vinden. Blir alltid glad av stjärnor och adventsljusstakar i fönstret. Ignorera hur repigt/smutsigt vårt fönster är *vardagsrealism* hehe.

Och i veckan lyckades jag fånga en Ditto! Jag spelar ju mycket Pokémon, verkar vara en av de som inte har tröttnat än och blev så himla glad för denna haha.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgIgår var jag och mamma och såg Håkan i Scandinavium. Det var så himla bra. Det kändes så skönt för vi såg honom på Ullevi i somras och då blev jag verkligen besviken, för ljudet var så dåligt och man hörde knappt vilken låt det var. Men WOW! Detta var fantastiskt.

Tips, tankar och annat

» Jag älskar verkligen husmanskost, och i veckan var vår kompis här och lagade kallops till oss. Så lyxigt och gott. Jag borde verkligen lära mig att göra det själv.

» Jag har tänkt på hur otroligt jobbiga folk är i kollektivtrafiken i Göteborg. Låt mig gå av innan ni går på, det är så basic. Häromdagen försökte en kvinna tränga sig ut i gången på spårvagnen fast det var så packat att jag inte kunde flytta mig en centimeter, och så blev hon sur när jag sa det inte gick. Och förra veckan fick jag be en person flytta på sin hamburgare från ett säte så jag kunde sitta ner haha. Okej att jag också gillar sitta ensam men det där var ju inte ens en väska.

» Nästa helg kommer bli fullspäckad, gravidfotografering, heldagsbröllop, nyföddfotografering och sedan det hemliga projektet jag har börjat pyssla med. Jag har 1 ledig tid kvar för fotografering detta året, så vill någon fota magen så är det först till kvarn för bokning!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås