diary.

What’sup!?

What’sup!?

Efter några dagar hemma var det dags för semester  mina föräldrar. De har nämligen en stuga på sin tomt som vi brukar bo när vi hälsar på lite längre, och det är en av de stora höjdpunkterna på året enligt mig. Så vi stuvade in oss, katterna, badkläder, böcker och allt man kan tänka sig i vår bil och åkte dit. Vi har haft så himla härliga dagar. De har inte varit problemfria, för dels körde jag på en stor sen så vi fick laga vår bil, min ena kamera krånglade och sedan när vi skulle blåsa upp våra SUP-brädor, då hade en jävla mus tuggat hål på Davids bräda haha! Men efter några dagar så lyckades vi med en lagning som höll, för alla tre sakerna.

Vi köpte brädorna 2019, men vi paddlade inget förra året för det kändes så kallt i vattnet. Men nu var det dags igen. Jag är ganska rädd för djupt vatten men det har varit bra KBT för mig, för jag vill verkligen paddla, och inte vara feg med att stå upp. heller. Och det är verkligen så otroligt härligt. Glida fram ljudlöst på vattenytan, se världen från ett annat perspektiv, öva balans och ha ytterligare en sak att göra i vattnet mer än att bada. Jag är verkligen ett av mina allra lyckligaste jag på de här bilderna.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgFörutom paddlandet och allt lagandet har vi plockat blåbär, grillat, varit på loppis, umgåtts massor med mamma och pappa och träffat nära och kära grannar som vi inte sett på alldeles för länge på grund av pandemin. En så himla fin vecka, jag är verkligen så glad för dessa dagar. Vlogg kommer så fort jag hunnit klippa. Nu är vi tillbaka i stan igen och ska semestra vidare. Kram på er så hörs vi!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås