diary.

Att spänna bågen

Att spänna bågen

Just nu är det så mycket som pågår inombords och jag känner verkligen hur det bubblar av utveckling på insidan. När jag blev gravid, sjukskriven och sedan fick en liten goding att fokusera på så märker jag att mycket av min hjärna handlade (såklart och som det ska) om bebisbubblan. Företaget fick ju hamna lite vid sidan av och sedan så var det flytt av studion från Göteborg och att landa i sin nya stad.

Men nu har det ju gått 1,5 år, och jag har också jobbat heltid några månader. Jag har ju alltid haft foto vid sidan av ett annat jobb (även om det var timvik på slutet) men helt plötsligt kan och får jag ägna all min arbetstid till det jag brinner för. Det känns fortfarande som en ynnest och jag har så mycket planer och idéer för saker jag ska göra att det är bra jag äntligen får tid, för jag behöver verkligen det.

En annan sak är att jag har kommit i kontakt med så mycket otroligt duktiga fotografer, dels när jag tävlade i SM i Fotografi och kom till final men också som jag har intervjuat i min podcast Fotopodden. Jag trodde det skulle vara jobbigt med feedback på mina bilder och att jag skulle bli lite småkränkt men det har faktiskt bara varit inspirerande och sporrande. Det finns så mycket kunskap där ute och så mycket att lära sig, och det ger mig verkligen lust att utvecklas.

Och sen till sist så tror jag ju det är att min lilla är 1,5 år. Vi får sova lite mer på nätterna och min hjärna har utrymme att börja fokusera på utveckling och sådant igen. Så jag känner att jag verkligen har en period framför mig av att spänna bågen och bli än ännu bättre fotograf. Gud vad roligt det är och ska bli.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås