familjebilder studio fotograf Maria Ekblad
   diary.

Du ångrar bara bilderna du inte tog

familjebilder studio fotograf Maria Ekblad

Du ångrar bara bilderna du inte tog

Det finns en sak som många inte tänker på när det gäller bilder, och det är att du ångrar bara bilderna du inte tog. Bilder är ju det viktigaste vi har, speciellt bilder tillsammans med nära och kära. Det är den investeringen som stiger i värde med åren, och ofta blir ovärderlig ju längre tiden går. Det är lätt att tänka att man ska göra något sedan, och vips så har det gått ett halvår till, eller ett år, eller fem. Och även om mycket pågår i ens vardag så är ju också livet föränderligt. 

Så därför blir jag så glad när jag får en bokning på en familjefotografering med hela familjen och även mormor ska med. För jag vet hur mycket de bilderna kommer betyda i framtiden. Jag älskar när man orkar ta sig ur bebisbubblan för att ta de där nyföddbilderna, för jag vet hur kort period det är för min kund, även om det kanske inte känns så när man är i mitt i det. Det är också så fint att se ettårsbilderna och syskonbilderna och familjebilderna, för det kommer betyda mycket för någon en dag, kanske snabbare än man tror.

Så missa inte att boka in din fotografering, du kan tacka dig själv sedan.  För någon gång kommer du vilja ha minnen på hur livet din familj var just då.🥰

familjebilder studio fotograf Maria Ekblad

nyföddfotografering alingsås syskonbilder syskonfoto

gravidfotografering alingsås fotograf maria ekblad

barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

barnfotografering Alingsås utebilder barnfotograf

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås