fotografering kan forandra ditt liv
   diary.

Fotografering kommer att förändra ditt liv

fotografering kan forandra ditt liv

Fotografering kommer att förändra ditt liv

Visste du att fotografering kommer att förändra ditt liv? Oavsett om du är hobbyfotograf eller jobbar med fotografering eller tycker om att ta bilder med mobilen, så kommer det göra otroligt stor skillnad i ditt liv på så många sätt.

fotografering kan forandra ditt liv

Du skapar istället för att konsumera

Det finns så mycket för oss att konsumera i form av innehåll i dagens samhälle. Det finns fler sociala medier, plattformar och prenumerationstjänster än någonsin, men visste du att man mår väldigt bra av att skapa något istället för att konsumera? Och det är ju precis vad du gör när du fotograferar.

Du övar din kreativitet

Kreativitet är en muskel som behöver tränas, och det bästa är att den växer om du går till gymmet med den. Och när du fotograferar så tränar du ju faktiskt på att vara kreativ.

Det är en underbar hobby

Att fotografera är en underbar hobby, och det är ju underbart att bara förlora sig i något som man älskar. Foto är också så brett, så du kan ta det i den riktningen som passar dig!

Du övar upp många olika kunskaper

När man fotograferar så övar man ju upp det kreativa så som bildseende och komposition, men du övar också upp förmågan att få folk bekväma framför kameran, tekniska kunskaper och redigering.

Du skapar minnen

Och det är väl det viktigaste av allt. Oavsett om det är mobilbilder eller om det är bilder med en systemkamera, så kommer de att betyda något i framtiden för dig och personerna runt dig.

Du kan lära känna fantastiska människor

Det har iallafall jag gjort. Fotovärlden är en underbar plats och man kan hitta massor med likasinnade att dela detta fantastiska intresset med.

Du kan tjäna en hel del pengar

Till sist, så måste jag ju också nämna att det är lukrativt. Det finns så mycket olika genrer och sorters foto och många sätt man kan jobba på. Mäklarfoto, drönarfoto, fotografering av företag eller privatpersoner för att nämna några.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås