fotograf Maria ekblad barnfotografering Göteborg Alingsås
   diary.

Jag är allas fotograf

fotograf Maria ekblad barnfotografering Göteborg Alingsås

Jag är allas fotograf

En sak som jag är glad över är att jag har en väldigt bred kundkrets. Inte bara platsmässigt utan det är personer och familjer med väldigt spridda bakgrunder, familjekonstellationer och utseenden som väljer mig som sin fotograf. Många kunder har sagt att en av sakerna man gillade med min portfolio, är att det är väldigt blandade utseenden och att man kunde hitta någon att känna igen sig i. För att ha en bred portfolio är något som är väldigt viktigt för mig, för att jag vill gärna fota alla som gillar mina bilder och mitt sätt att jobba.

Jag tror stenhårt på vikten av representation, och att man ska ”show what you wanna sell”. Det vill säga, om jag letar efter en fotograf så är det så mycket lättare att boka henne om jag kan hitta bilder på hemsida/instagram där någon ser ut ungefär som jag gör. Då är det så mycket lättare att föreställa sig slutresultatet och mycket lättare att skicka iväg en bokning. Sedan så gör jag som fotograf ingen skillnad i hur jag fotar olika personer. Det är exakt samma poser, rekvisita, ljussättning och inställningar. Men för kunden tror jag det är viktigt att kunna se olika bilder på olika personer.

Och för mig är det viktigt, för att jag vill fotografera många olika personer. För en av de roligaste sakerna med mitt jobb är att få träffa alla härliga familjer och få en glimt av hur deras graviditet är, eller hur nyföddtiden har gått, eller vad de vill ha på väggarna i deras barns rum. Men också för att jag tycker att alla som vill och kan ska få fina minnen på sin familj.

fotograf Maria ekblad barnfotografering Göteborg Alingsås

gravidfotografering Alingsås Lerum Vårgårda

gravidfotografering Alingsås gravidfotograf maria ekblad studio

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

gravidfotografering göteborg borås alingsås fotograf maria ekblad gravidklänningar gravdibilder

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

gravidfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar gravidbilder

familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

bröllopsfotografering alingsås fotograf Maria Ekblad

bröllopsfotografering alingsås fotograf Maria Ekblad fotograf alingsås

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås