gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfoto
   diary.

Gravidfotografering Göteborg » Simret

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfoto

Gravidfotografering Göteborg » Simret

Här ser ni bilderna från Simrets gravidfotografering i studion! Simret väntar sitt första barn och kommer få träffa sin lilla bebis om bara några veckor. Hon åkte ända från Stockholm för att fotograferas hos mig i Göteborg, så det var verkligen roligt. ❤️ Vi hade en superhärlig fotografering och tog massor med fina bilder med mina sidentyger. Visst passar rött verkligen bra på henne? Förr i tiden så använde jag mest pasteller i mina bilder men jag har alltid älskat rött och tycker det gör sig så fint mot mörk bakgrund i studion också, så är glad att vi körde på det. Vi fotade även med en av mina fluffiga tylldrömmar som jag har i studion i min garderob med gravidklänningar. Den har verkligen blivit populär bland mina kunder, och jag förstår verkligen det för den är så fin i färgen och smickrande på alla, oavsett om man håller isär den för en gravidmage eller håller ihop den på en familjebild.

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotogravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar graviditetsfotoEn sak som jag tyckte var rolig när jag redigerade dessa bilder är att jag verkligen ser hur mycket jag har utvecklats det senaste halvåret. Jag har jobbat stenhårt på att studera ljus och lära mig ljussätta med studioblixtar ännu bättre, och tycker verkligen att de här bilderna är så som jag har ”siktat” på. Det ljusa i bilderna är fortfarande ljust, men de skuggiga är skuggit och skuggorna är på snygga ställen, så det formar till exempel kindben och näsa. Så kul när man märker sin egen utveckling som fotograf, och att veta att hårt arbete lönar sig!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås