diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Anna

Gravidfotografering i Göteborg » Anna

Anna och jag träffades vid havet för några veckor sedan för en gravidfotografering i solnedgången. Solen försvann snabbt bakom moln och horisonten, och istället fick vi en rosa solnedgång. Anna var så himla lätt framför kameran och vi hade en jätterolig fotografering. Det är inte alltid lätt att fotografera när solljuset försvinner, men jag är verkligen så nöjd med bilderna och Anna var så flexibel med att posera på olika ställen. Anna har på sig en av mina nya gravidklänningar, och jag tycker den är så himla fin. Älskar tyllen nedtill och halternecktoppen. Och även om jag ibland kan bli avundsjuk på fotografer som har långa härliga stränder att fotografera på, så tycker jag ändå klipporna vid Göteborgs kust är så fina.
Fotograf maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

Ni hittar mitt galleri med gravidklänningar här! Jag har över 30 olika kombinationer med klänningar, tyllkjolar och topar i storlekarna XS-XXL som går att låna vid gravidfotografering.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås