gravidfotografering-goteborg-fotograf-mariaekblad gravidklänningar
   diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Stella

gravidfotografering-goteborg-fotograf-mariaekblad gravidklänningar

Gravidfotografering i Göteborg » Stella

Här får ni se några favoriter från Stella och Olofs gravidfotografering i Göteborg. Vi fotograferade när det fortfarande inte hade hunnit bli grönt ute, och valde att åka till stranden. Jag älskar att fota vid havet när det är mer vintrigt ute, där finns det alltid fina färger!

Precis i solnedgången var vi på plats, och fångade de sista solstrålarna. Stella lånade en gravidklänning av mig i blått med silverstenar, som passade henne så bra. Vi hade en riktigt härlig gravidfotografering och det var så kul att få vara deras fotograf.

gravidfotografering-goteborg-fotograf-mariaekbladgravidfotografering-goteborg-fotograf-mariaekblad gravidklänningargravidfotografering-goteborg-fotograf-mariaekblad

Under mina gravidfotograferingar så åker vi alltid ut till några av mina favoritställen i Göteborg, som ligger nära min studio i Högsbo. Gemensamt för alla dessa platser är att jag vet att ljuset är bra, och man kan få ut stor variation i bilderna på liten yta, och såklart att miljön är jättefin. På Stella och Olofs fotografering tog vi bilder i vassen, på stranden och även på bryggan, och rörde oss bara några meter. Men ändå så tycker jag det är ganska stor skillnad på den översta bilden och de nedanför. Perfekt att få stor variation i bilderna på liten yta, för alla kan ju inte gå så lätt med foglossningar och annat som pågår. :)

Här kan ni se bilder från en annan gravidfotografering jag gjorde på samma strand i somras, och även om det är samma miljö så tycker jag känslan och färgerna blir helt annorlunda i bilden.

fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborgKlänningarna på bild är två plagg i min stora garderob för gravidfotografering, där man kan låna fina kläder till sin fotografering! På denna länk kan du bläddra och se fler alternativ! https://fotografmariaekblad.pixieset.com//gravidklnningar/

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås