diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Tanja

Gravidfotografering i Göteborg » Tanja

Jag och Tanja träffades en sen sommarkväll på Stora Amundön i Göteborg. Vi skulle fotografera gravidbilder och jag hade med mig ett helt gäng med nya gravidkläder som man kan låna när man fotograferas hos mig. Jag har följt Tanja ett tag på instagram så det var extra roligt att träffa henne i verkligheten, så himla mysig och härlig person. :)

Vi började fotografera 20:30 för att ljuset skulle bli så fint som möjligt. Vi började ute vid klipporna och det var verkligen en superrolig fotografering. Tanja var så fin med gravidmagen och vi skrattade och pratade massor under gravidfotograferingen. Sedan gick vi in till ängen, och då blev vi belönade med magiskt motljus. Den sista bilden är tagen 21:35 och visst blev det underbart fint?! :)

Tanja bloggar på www.storstadsmamman.com om ni vill läsa mer om henne och hennes vardag.
Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg gravidklänningarFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg GravidklänningarFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg gravidklänningar
Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg gravidklänningar

Både topparna, kjolen och klänningarna går att låna vid gravidfotografering hos mig. Ni kan kika på mina gravidklänningar här!

20 svar

    1. Tack Emma! Ja allt blev så himla fint tillsammans, Tanja med gravidmagen, ängen, klänningen och ljuset! :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås