NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Min nya kameraväska

Min nya kameraväska

Jag har en ny kameraväska som jag har tänkt visa er! Jag är verkligen glad för denna väskan, för jag har länge velat ha något som är mellanstort. Jag har min stora ryggsäck som får plats med allt och den är ju inte så jättesnygg. Och så har jag en mindre, men den kräktes en av katterna på för några veckor sedan, så det känns inte så härligt att dyka upp på fotograferingar med den. Så nu har jag den här fina istället, som nästan ser ut som en vanlig handväska och får plats med precis lagom mycket utrustning som jag behöver till en fotografering. Åh jag tycker om den så mycket, vill nästan sova med den under kudden!

Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgNyföddfotograf i Göteborg maria ekbladMARIA EKBLAD nyfoddfotograf i GoteborgG

Fullt rimligt att tycka om en väska så mycket att man går ut och fotar den i solnedgången… ehm.. ja. :D

10 svar

  1. Haha verkligen fullt rimligt :D Jag har ingen väska alls, varken handväska eller till kameran, men om jag skulle släpa runt på en enda en hel dag vore det en sån där sköning!

    1. Men va! Ingen handväska? Hur får du plats med alla nycklar och plånbok och telefon och allt sånt som ska släpas runt? :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad