NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Ny video » Mina tre viktigaste objektiv för nyföddfoto och gravidfoto

nyföddfoto göteborg fotograf maria ekblad nyföddfotograferingIgår var det måndag och veckans video kom ut på min youtubekanal! I denna videon går jag igenom mina tre viktigaste objektiv för gravidfoto och nyföddfoto. Jag använder dem 99,999 % av tiden och skulle inte kunna arbeta utan dem!

I videon pratar jag om mitt fasta vidvinkelobjektiv, som jag använder vid gruppbilder för gravidfoto, familjebilder för nyföddfoto, bilder ovanifrån på bean bagen och bilder med bebisen i rekvisita. Här kommer lite ett till exempel på en bild som jag har tagit med det objektivet:
Nyföddfotografring i Göteborg nyföddfotograf maria ekblad
Mitt andra objektiv som jag nämner är mitt fasta 50 mm, och det använder jag nästan jämt. Jag tar alla mina ”vanliga” nyföddbilder med det, och använder det väldigt mycket vid gravidfotografering. I videon berättar jag mer om varför jag tycker det är så bra, och exakt vilket jag har. :) Här kommer lite fler exempelbilder med det objektivet!
nyföddfotografering i göteborg
Mitt tredje älsklingsobjektiv är mitt fasta teleobjektiv, som jag endast använder vid gravidbilder. Det är ganska nytt hos mig, jag har nästan haft det i ett år ungefär, men gud vad jag älskar det. Drömmigare bakgrundsoskärpa får man leta efter. 😍
fotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborg
Hoppas ni tyckte om videon! Glöm inte att prenumerera på min kanal för att få uppdateringar direkt när nya videos är ute. 💗