diary.

Nytt objektiv + ny inriktning i företaget?

Nytt objektiv + ny inriktning i företaget?

fotograf maria ekblad

I min senaste youtubevideo berättar jag om mitt nya objektiv som jag har köpt! Jag var först inte alls sugen på ett kitobjektiv med bländare f4, men efter att ha haft det ett tag är jag mer och mer nöjd med Canon RF 24-105 IS USM. 😍

Förutom att prata om mitt nya objektiv, så delar jag också med mig kring några funderingar jag har kring företaget. Jag håller nämligen på och marinerar om jag ska lägga till en till nisch i företaget, och det är något som jag tänkt på till och från väldigt länge. Men man brukar ju kanske mer bestämma sig när man gjort det, så OM jag landar i att jag ska göra detta, så ville jag dela med mig av mina tankar redan nu. Jag är ju helt besatt av detta och sitter uppe och kollar tutorials hela kvällarna, så vi får väl se vart det leder. Jag vet bara att sist jag var så insnöad på att lära mig något blev jag nyföddfotograf. 😉 Men vi får se om sagt!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås